* Weet je hoe het zit! Mens jij bent niet zwart-wit... ...maar bestaat... uit al die kleuren *

"een fotoverhaal over het kleurrijke palet dat mens-zijn heet"

"Al die Kleuren - een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal"

Rood, groen, geel of blauw?
Ik zie al die kleuren in jou!
Goud…grijs… glimmend… grauw?
Ik zie al die kleuren in jou!

 

-In deze voorstelling vertellen we een sfeerverhaal m.b.t. "De Mens".

 

-Wie deze "Mens" is...en van welke sekse? Dat mag u gaandeweg de voorstelling helemaal zelf bepalen. 

 

-We vertellen in deze voorstelling GEEN afgerond 'kop-staart' verhaal, maar geven een kleurrijke impressie van de verschillende facetten van het menselijke leven.

 

-We laten hierin kleuren....en de (multi-interpretabele) betekenis daarvan....de hoofdrol spelen in deze voorstelling.

 

-Feitelijk spelen de foto's van fotogroep 't Statiefje, de hoofdrol in deze voorstelling. We gebruiken de show dan ook om op een ludieke manier aandacht te vragen voor de prachtige fotokunsten van onze fotovrienden!!

 

-Deze thematische fotocollage krijgt extra cachet door de dichtkunsten van onze vrienden van dichterscollectief de Ganzenveer....

 

-Zelf geven wij van PuurSzang met 14 Nederlandstalige liedjes nog een extra muzikale dimensie aan het verhaal dat door een Vertelster aan elkaar gepraat zal worden.

 

"Al die Kleuren"; een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal, met prachtige foto's van 't Statiefje, poetische woorden van Dichterscollectief de Ganzenveer & 14 prachtige originele Nederlandstalige- of naar het Nederlands her-/vertaalde popsongs (o.a. Multicolors-Son Mieux/ Wonderful world-Louis Armstrong/ Fragile-Sting/ Perfect Day-Lou Reed e.v.a.) door u gebracht door de DeelnemerSz van Stichting PuurSzang.