* Meid, jij bent eenzaam en verlaten.
Jij… ondergaat dat lot gelaten! *

"Ah, look at all the lonely people. Ah, look at all the lonely people"

"Eleanor Rigby - een Beatles popstory"

-Op een denkbeeldig Markt-plein in een fictieve stad, maken we kennis met Benjamin Jones... het enige kind van Desmond en Molly Jones. De goedmoedige eigenaren van de welbekende snoepkraam.

 

-Deze vrije blije creatieve geest ontwikkelt z'n gave van het vertellen tot een ware kunst. Hij krijgt hiervoor van zijn ouders alle ruimte.

 

-Rondom hem verzamelt zich een groepje gelijkgestemden, waaruit een klein maar dapper straat-theatergezelschap ontstaat. 

 

-De stille kracht achter (maar feitelijk de ster uit ) dit gezelschap, die de verhalen van Benjamin moeiteloos spelend tot leven weet te brengen, is de mooie maar oh zo bescheiden Eleanor Rigby.

 

-Terwijl de liefde tussen Benjamin en Eleanor ontluikt, zonder dat zij hier zelf enig besef van hebben, neemt de bekendheid en populariteit van het olijke clubje verhalenvertellers zienderogen toe.

 

-Geluk gloort aan de horizon... en een prachtige toekomst ligt in het verschiet.....op alle fronten!!

 

-Totdat, op een dag, zomaar uit het niets..... een duivels tweetal z'n intrede doet op "d'Ouwe Markt", alwaar onze verteltalenten net het wonderlijke reisverhaal van de gele duikboot 'Nautibelle' en haar dappere kapitein Marien Bootsma onder luid applaus afronden.

 

-Daarna zal niets ooit meer hetzelfde zijn!!

 

Eleanor Rigby; een Nederlandstalige popstory gebaseerd op de originele muziek en teksten, van een groot aantal bekende en wat minder bekende topnummers van 'the Beatles'