SponsorKliks PuurSzang

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting PuurSzang, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting PuurSzang ontvangt hiervoor geld in de stichting-kas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Stichting PuurSzang.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Stichting PuurSzang ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting PuurSzang. https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12258&sc=dyn-bnnr-bol&cn=nl&ln=nl . Voor jou een kleine moeite, voor Stichting PuurSzang zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de SponsorKlik-button op onze website.

 

Je vindt de button al op onze allereerste webpagina, recht onder de buttons van de Social Media-kanalen. Klik vervolgens op het logo van de winkel. Je kunt ook de afbeelding rechts naast deze tekst gebruiken om door te klikken naar de SponsorKlikspagina van Stichting PuurSzang.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting PuurSzang. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Stichting PuurSzang. hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Stichting PuurSzang. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting PuurSzang. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Stichting PuurSzang niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Stichting PuurSzang:

(wij zijn u hiervoor ZEER erkentelijk en zullen alle inkomsten gebruiken om ook in de toekomst mooie theaterprojecten, met het accent op zang, te ontwikkelen en organiseren)
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12258&sc=dyn-bnnr-bol&cn=nl&ln=nl

Een voorbeeld:

Je koopt online wel eens iets uit onderstaande categorieën??

STAP 1: open in Chrome een Incognito-venster (niet noodzakelijk=dit hoeft alleen als u NIET op een eigen device werkt om zodoende uw browsegeschiedenis te beschermen)

STAP 2: zorg dat het vinkje dat "cookies voor derden" blokkeert uitstaat!! (schuif indien nodig naar links=zie stap 1; alleen als u op een onbekend device werkt in een incognito-scherm!!)

NB: als u op een eigen device werkt, kan STAP 3 ook simpelweg STAP 1 voor u zijn!

 

STAP 3: Surf nu direct naar www.puurszang.nl (dit is belangrijk-->ga niet via een omweg)

STAP 4: klik nu op de startpagina onder de logo's van onze social-mediakanalen op het logo van SponsorKliks (of doe dit op de eerder op deze pagina genoemde afbeeldingen of links!!).

STAP 5: Je bent nu op de SponsorKliks-pagina van Stichting PuurSzang. Klik hier op de afbeelding van de webwinkel waar jij een aankoop wilt doen (tegen de gangbare prijzen van die website/ deze worden voor SponsorKliks NIET verhoogd/ jij betaalt dus niet meer, maar Stichting PuurSzang ontvangt mogelijk wel een commissie op jouw aankoop (= gratis geld verdienen voor onze Stichting). Je kunt op de startpagina van PuurSzang kiezen uit de volgende categorieën:

STAP 6: -Kies je webshop

 

-----enkele grote namen hierbij zijn bijvoorbeeld 'Thuisbezorgd' / 'Albert Heijn + COOP + Plus' / 'Mediamarkt + Coolblue' , maar ook HEMA en Hunkemoller zijn terug te vinden tussen de winkels. Je kunt zelfs naar de webwinkels die reizen en vakanties aanbieden (bijv. 'Belvilla + Expedia + Booking.com'). Er zijn te veel opties om in dit overzicht op te noemen.-----

 

-Doe hier je aankoop, betaal deze en rond deze af.

-Daarna kun je de webpagina gewoon sluiten. Je kunt via deze kliks ook gewoon inloggen op eventuele accounts die je bij deze websites al hebt.

(in de afbeeldingen hieronder zie je bijvoorbeeld welke winkels er allemaal te vinden zijn in de categorie "COMPUTERS en ELECTRONICA")