De middelen die we inzetten op onze muzikale reis richting ons doel...

-De beoefening van zang, spel, dans, beweging en overige podiumkunsten vindt plaats gedurende de repetities op weg naar de 'eindpresentatie'. Tijdens de eindpresentatie (de voorstelling behorende bij het project) genieten we zelf van het podiummoment dat hoort bij deze beoefening en hopen we dat het publiek net zo hard meegeniet.

 

-Voor de begeleiding van zang, spel, dans, beweging en overige podiumkunsten (waarbij wij, zoals reeds eerder vermeld, het accent leggen op de component zang) schakelen wij altijd minstens één culturele professional in (die het repetitieproces begeleidt) en werken wij samen culturele organisaties en platforms die specifiek gericht zijn op podiumkunsten (bijv. schouwburgpersoneel + schouwburgtechnici).

 

-Wij stimuleren en ondersteunen onze talenten intensief op het gebied van zang. Middels de podiumpresentatie laten we ze ook proeven aan dans, beweging en spel (NB: deze vormen staan ten dienste aan de zang). Indien nodig zullen de talenten hierbij door onze culturele professional individueel begeleid worden.

 

-Omdat het uitgangspunt voor al onze projecten 'verhalende zang' is, voorzien wij zelf in het schrijven van een theaterscript. Indien nodig huren wij hier een externe scriptschrijver voor in.